Hopp til hovedinnhold

Informasjonskapselinnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre de grunnleggende funksjonalitetene på nettstedet og for å forbedre den onlineopplevelsen din. Du kan konfigurere og godta bruken av informasjonskapsler, og endre samtykkealternativene dine, når som helst.

Essensielle

Preferanser

Analyse og statistikk

Markedsføring

Første dag med Kulturlab! 🤹‍♀️

Avatar: Kristin Næss
Kristin Næss

Etter mye planlegging og forberedelser åpnet Kino Kino opp for Kulturlab hele uka i Sandnes sentrum, og i dag har vi gjennomført den første dagen! Takk til de første besøkende som kom å tok en prat med oss i dag - vi har allerede fått samlet inn mye ny og viktig kunnskap!

Vi holder åpent for drop-in hver dag hele uken fra 10-12 og 16-18 (man-tors), 10-12 (fre) og 10-16 (lør-søn). Stikk også innom biblioteket, her kan man komme med innspill direkte til fremtidens bibliotek! Sjekk ut programmet her, under Aktiviteter

Hva er egentlig denne Kulturlaben? 🤔

Kulturlaben i Sandnes er en hel uke med massevis av medvirkningsaktiviteter å delta på, enten du er engasjert bybruker, kulturaktør, næringsdrivende eller interessert i utviklingen av kultursatsingen til Sandnes kommune! Digitalt her på denne nettsiden finner du flere aktiviteter du kan delta på når du vil, og Drop in på Kino Kino er åpent hele uka frem til søndag!


Rapporter et problem

Er dette innholdet upassende?

Årsak:

Laster inn kommenterer ...

Account Message

Bekreft

Vennligst logg inn

Dette passordet er for kort.

Del